Koira sai kiinni villiporsaan – seuraus yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Metsän reunalla retkeilleet perheenjäsenet kohtasivat reitillään yllättäen pienen villiporsaan. Perheen leikkisä koira onnistui saamaan porsaan kiinni ja se kanniskeli pienokaista ympäriinsä. Lopulta omistaja käski koiraansa päästämään porsaan vapaaksi.

Yksi perheenjäsenistä kuvasi videolle hetken, jolloin koira vapautti porsaan otteestaan. Vaikutti siltä, että lempeä koira piti possusta hellästi kiinni eikä se onneksi loukannut itseään tilanteessa.

Hätääntynyt villiporsas otti heti jalat alleen, kun koira päästi sen otteestaan. Porsaan vinkuminen viesti, että se oli peloissaan. Metsässä seikkaillessaan porsas ei varmastikaan aavistanut tömäävänsä ihmisiin ja koiriin. Toivottasti villiporsaan emä kuuli pienokaisen kovaääniset huudot ja villisikaperhe löysi toisensa jälleen.