Mies loi unelmien hampurilaisen – painoa lähes 2 kiloa

Ruoka · Tim Isokivi

Pikaruokaketju McDonald’s kehitteli taannoin Create Your Taste -konseptin. Se tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden valita hampurilaiseensa juuri sellaiset täytteet, kuin itse haluaa. Create Your Tastea on kokeiltu jo lukuisissa ravintoloissa, mutta ei toistaiseksi yhdessäkään suomalaisessa McDonald’s-ravintolassa.

Youtube-käyttäjä Moshe Tamssot päätti kokeilla tilata isoimman mahdollisen hampurilaisen Create Your Taste -järjestelmän avulla. Pihvejä hampurilaiseen on mahdollista tilata ainoastaan kaksi, mutta muiden täytteiden maksimimäärä on 10 kappaletta.

Lopputulos on 1.7 kilogrammaa painava jättiläishampurilainen, tai Big Max, kuten Moshe kuvailee ruokaansa. Kassakone ilmoitti hampurilaisen maksavan ensin 890 dollaria virheen vuoksi, mutta todellinen hinta oli 23 euroa. Valitettavasti video ei paljasta, miten mies onnistui syömään koko jättiläismäisen ateriansa.