Nuoret tutkivat simpukankuorta rannalla – sisältä ilmestyi jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko nuorukaisia oli löytänyt hiekkarannalta simpukan, jonka sisällä näytti olevan asukas. Yksi nuorista on kuvannut videon, kun toinen kavereista varovasti raotti simpukkaa. Uteliaat nuorukaiset halusivat nähdä, mitä simpukka piti sisällään.

Kun simpukan kuoret viimein aukesivat, paljastui sieltä kalmari. Näky sai osan kaveruksista säikähtämään ja he kauhistelivat rannalla luikertelevaa kalmaria. Sitten yksi kavereista tarttui siitä kiinni ja auttoi sitä kulkemaan kohti vettä.

Ennen kuin kalmari sukelsi rantaveteen, tarttui poika siitä uudelleen kiinni. Kuvaaja luuli, että hän aikoi heittää kalmarin hänen niskaansa ja nuorukainen otti jalat alleen. Sen seurauksena koko kaveriporukka juoksi rannalla kiljuen. Todennäköisesti myös kalmari olisi kiljunut, jos se olisi osannut. Tapauksen jälkeen luikertelija pääsi takaisin veteen.