Nyt on kokoa! Maailman suurimman lentokoneen laskeutuminen videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lentokonefanaatikot olivat taannoin saaneet selville, että Yhdysvaltojen Mainen osavaltiossa sijaitsevalle Bangorin kentälle laskeutuisi Antonov An-225 -tyypin lentokone. Fanit olivat hyvissä ajoin kerääntyneet bongausasemiin, jotta onnistuisivat taltioimaan koneen videolle.

Yksi harrastajista onnistui saamaan upeaa videokuvaa Antonovin laskeutumisesta. Rahtikäytössä oleva lentokone on maailman suurin ja painavin lentokone. Antonov An-225 pystyy kuljettamaan rahtia jopa 250.000 kilon edestä.

Kyseisen lentokoneen bongaaminen oli varmasti lentokonefanaatikoille mieleenpainuva hetki. Netissä julkaistu video on mielenkiintoista katsottavaa, vaikka se ei teekkään oikeuksia valtavalle rahtilentokoneelle. Kuusimoottorinen jättiläinen teki onnistuneen laskeutumisen kentälle.