Pojat pelastivat käärmeen pulasta – seuraus yllätti molemmat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eivät uskaltaisi tai haluaisi auttaa pinteeseen joutunutta käärmettä nähdessään sellaisen. Käärmeet ovat monien mielestä ällöttäviä ja pelottavia, minkä vuoksi monen ensimmäinen vaisto käärmeen nähtyään olisi juosta pois.

Kaksi nuorta miestä näkivät äskettäin verkkoon kiinni jääneen vaarattoman sukkanauhakäärmeen ja päättivät auttaa kaverin pois loukustaan. Pojat irrottavat videolla pientä käärmettä, joka oli jäänyt tiiviiseen verkkoon kiinni. Irrotusoperaation päätyttyä he luulivat vahingoittaneensa käärmettä, koska sen suu ja leuat jäivät auki.

Hetken kuluttua he tajusivatkin, että sukkanauhakäärme alkaa oksentamaan aiemmin syömäänsä ateriaa heidän eteensä. Käärme oksensi suustaan isokokoisen sammakon ja jätti puoliksi syömänsä aterian poikien eteen. Käärme saattaa sylkäistä puoliksi syödyn saaliinsa pois, jos se kokee olevansa uhattuna. Täydellä vatsalla käärme ei pääse vikkelästi pakoon, minkä vuoksi videollakin näkyvä käärme alkoi luultavasti oksentamaan vatsaansa painavaa saalista ulos.