Käsittämätön onnenpotku! Historiallinen näky retkeilijän videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chilessä sijaitseva Calbuco-tulivuori alko yllättäen purkautua viime vuonna. Yli 40 vuoden hiljaisuuden jälkeen Calbuco syöksi taivaalle valtavan tuhkapilven, jonka seurauksena 1.500 ihmistä evakuoitiin nopeasti.

Walter Witt -niminen mies sattui olemaan retkeilemässä tulivuoren lähellä sijaitsevassa laaksossa purkauksen aikaan. Mies oli kuvaamassa maisemaa juuri sillä hetkellä, kun horisontissa näkyvä Calbuco syöksi ilmoille hurjan näköisen tuhkapilven. Samaan aikaan upea ja pelottava näky tallentui Walterin puhelimen kameraan.

– Puhelimessani oli noin 15% akkua jäljellä. Minun täytyi säästellä sitä, mikäli minun täytyisi päästä äkkiä pois ja hälyttää apua paikalle, Walter Witt kuvaili tilannetta Youtubessa.