Tsernobylistä löytyi outo kettu – osaa tehdä kerrosvoileipiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ukrainassa Tsernobylin kaupungissa asustelee kettu, joka on tottunut turistien läsnäoloon. Radioaktiivisella alueella elävä kettu on huomannut, että turistien jättämistä eväistä on myös sille iloa. Jotkut alueella vierailevista ovatkin alkaneet tuoda ketulle tuliaisena herkkuja.

Radio Free Europe -kanavan tiimi vieraili Tšernobylin alueella ja kuvasi videolle heitä lähestyvän ketun. Tiimin hämmästykseksi kettu ei popsinut sille tarjottuja eväitä heti, vaan se alkoi keräillä ruokia järjestelmällisesti suuhunsa.

Pian ketun suussa komeili maukas kerrosvoileipä. Vähin äänin kettu poistui paikalta viemään herkkuateriansa jemmaan. On mahdollista, että ketulla oli perheenjäseniä, joiden kanssa leipä piti jakaa. Ketun toimet olivat huvittavaa seurattavaa. Turistien ansiosta ketulla on varmasti usein vastaavanlainen herkkupäivä.