Unelmien vagina näyttää tältä – miesten piirtämänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin videosta, jossa joukko naisia kertoi millainen täydellinen miehen sukuelin on heidän mielestään – ja heidän piirtämänään. Peniksen ulkonäöstä ja koosta puhutaan melko paljon, mutta vaginasta ei niinkään. Eräs miesporukka halusi korjata asian.

Sexperimental LOLPervs teki hauskan videon vastineeksi Elite Dailyn kokeilulle. Tässä videossa miehiä pyydetään kuvailemaan, millainen täydellinen vagina on ja myös piirtämään se. Monikaan nainen ei pääse varmasti usein kuulemaan miehiltä, millainen vaginan tulisi ulkonäöllisesti olla tai onko sillä edes merkitystä.

Vaginan piirtäminen on miehille melko hankalaa. Peniksiä piirretään huvin vuoksi milloin missäkin yhteydessä, mutta naisten sukupuolielimiä ei niinkään. Kun miehiltä kysyttiin, millaisia odotuksia heillä on vaginan ulkonäön suhteen, moni vastasi menevänsä suoraan sitä kohti ilman minkäänlaisia odotuksia.