102- ja 91-vuotiaat menossa naimisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

102-vuotias George Kirby ja 91-vuotias Doreen Luckie ovat seurustelleet jo 27 vuotta ja päättäneet viimein mennä naimisiin. Pariskunta tapasi toisensa vasta vanhalla iällä, mutta se ei estä heitä toteuttamasta yhteistä haavettaan olla vielä aviopari.

Entinen nyrkkeilijä Kirby kertoi kosinnasta The Telegraph -lehdelle sen, että hän ei polvistunut Luckien eteen, koska ei uskonut pääsevänsä sieltä enää uudelleen ylös. Kirby tulee olemaan Britannian vanhin sulhanen parin hääpäivän koittaessa, mutta mies ei sanojensa mukaan tunne olevansa vanha, koska Luckie pitää hänet nuorena.

Pariskunta tapasi vuonna 1988 yksinäisille vanhuksille tarkoitetussa ryhmässä, joka auttoi miehiä ja naisia löytämään ja solmimaan uusia ystävyyssuhteita. Kirbyn ja Luckien suhteesta tulikin jotain enemmän ja nyt pariskunta suunnittelee tulevia häitään. Häät tullaan pitämään 13. kesäkuuta juuri, kun Kirby on täyttänyt 103 vuotta.