Kilpikonna yhdistettiin Coldplayn hittiin – vieraileva vokalisti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omituisesti ja lähes ihmismäisesti äänteleviä ja kirkuvia lampaita on lisätty tunnettuihin musiikkivideoihin huumorimielessä jo jonkin aikaa. Nyt sosiaalisen median on saanut sekaisin video, jossa Coldplay esiintyy kilpikonnan avustuksella.

YouTube-videolla on lyhyt pätkä Coldplayn Clocks-nimisestä kappaleesta. Viimeisen nuotin muutaman sekunnin päätteeksi laulaa kilpikonna, mikä sopii videoon kuin nakutettu ja kuulostaa todella huvittavalta.

Coldplayn ja kilpikonnan yhteistyötä on jaettu Facebookissa Dj Woogien aloituksesta parin päivän aikana lähes 250.000 kertaa ja video on katsottukin jo noin 20 miljoonaa kertaa. Videon yllättävä loppu saa ihmisen katsomaan sen useampaankin otteeseen, mistä huolimatta kilpikonna jaksaa naurattaa joka kerta.