Koiran keppi jäi puuhun – ulvoi kuin pikkulapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet kommunikoivat päästämällä välillä omituiselta kuulostavia ja yllättäviä ääniä. Huvittavimmalta kuulostavia ääniä ovat sellaiset, jotka muistuttavat jopa lapsen tai aikuisen puhetta, itkua tai naurua.

Eräs perhe on kuvannut pientä mustaa koiraansa, joka on hulluna maahan pudonneisiin keppeihin ja puiden oksiin. Videolla maassa ollut keppi on heitetty puuhun ja se on jäänyt sinne jumiin, mikä sai koiran täysin sekaisin. Koira alkaa pitämään todella hellyttävää ääntä halutessaan kepin takaisin.

Koira kapuaa pienen kannon päälle seisomaan ja alkaa kirjaimellisesti kirkumaan. Ensin koira vinkuu ja inisee, mutta pieni suloinen ininä muuttuu nopeasti ääneksi, joka kuulostaa aivan siltä kuin lapsi kirkuisi kurkkunsa täydeltä.