Pesukarhu jumittui auton moottoriin – isäntä kävi kuumana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariskunnan ajomatka keskeytyi yllättäen, kun auton moottorista alkoi kuulua erikoisia ääniä. Kuski pysäytti auton ja meni tutkimaan asiaa lähempää. Pian parille selvisi, että auton moottoriin oli jumiutunut pesukarhu.

Vaikka pariskunta ihmetteli, miten pesukarhu oli päässyt moottoriin, olivat he enemmän ihmeissään siitä, että se ei suostunut lähtemään autosta. Ilmeisesti eläin pelkäsi ihmisiä liikaa liikkuakseen. Kuljettajalla meni pesukarhuun hermot, sillä se ei tehnyt elettäkään lähteäkseen pois auton moottorista, vaikka konepelti oli sitä varten avoinna.

Lopulta mies etsi kepin ja alkoi työntää pesukarhua liikkeelle. Sitten pesukarhu sujahti auton alle ja lopulta säntäsi läheiseen metsään. Itsepäisyydestään huolimatta pesukarhu ei ollut onnistunut omimaan autoa itselleen. Toivottavasti jatkossa se pyrkii pysyttelemään erossa autojen moottoreista. Oli onni onnettomuudessa, ettei se loukannut itseään auton ollessa käynnissä.