Petetyn vaimon kosto videolle – auto joutui sijaiskärsijäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa Nanjingin kaupungissa väkijoukko oli piirittänyt naisen, joka oli käynyt pysäköidyn auton kimppuun. Autossa istuskeleva aviomies oli jäänyt kiinni pettämisestä ja vaimo oli alkanut purkaa turhautumistaan auton tuulilasiin. Nainen moukaroi kivellä lasia miehen seuratessa kauhulla vierestä.

Tapauksesta hämmentynyt väkijoukko seurasi jännittyneenä tilanteen etenemistä. Petetty vaimo halusi julkisesti nöyryyttää miestään. Nainen kertoi ympärillä olleille sivullisille, että kuskin paikalla istui aviorikoksen tehnyt mies.

Kun aviomies lopulta kapusi autosta ulos, päätti vaimo vielä tarkistaa, ettei autossa ollut kyydissä ketään muita. Metro-lehden mukaan poliisi saapui lopulta paikalle selvittämään tilannetta. Kyynelehtivä vaimo oli sitä ennen kuitenkin onnistunut tuhoamaan auton tuulilasin ja sivuikkunan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.