Hupsista! Pilotti romutti kolme UAV-helikopteria kerralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen UAV-helikopteria lennättänyt tietää, että sisätiloissa lennättäminen ei ole fiksua. Vaikka taidot riittäisivätkin siihen, on sisätiloissa paljon esteitä, joihin helikopterit voivat törmätä. Eräs UAV-helikoptereita ohjannut konkari oppi läksynsä karvaalla tavalla.

Helikopterien lennättäjä nimittäin esitteli ohjaustaitojaan sisätiloissa kaverinsa kuvatessa tempausta videolle. UAV-helikopterien lennättäjä oli ottanut ohjaukseensa kolme lennokkia. Pienestä ohjausvirheestä kärsi lopulta kaikki kolme helikopteria.

Kun UAV-helikopterit olivat nousseet ilmaan, tapahtui yllättävä virhe, joka syöksi helikopterit täydellä vauhdilla kattoon. Sen seurauksena palaset lentelivät ympäri huonetta ja UAV-helikopterit syöksyivät lattiaan. Helikoptereita lennättänyttä tahoa tapaus ei varmastikaan naurattanut yhtään.