Läheltä piti! Sienestäjä ei huomannut maastoutunutta käärmettä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missourissa sienestänyt mies on kuvannut videolle näyn, joka on harmittavan tuttu monelle metsässä retkeilevälle myös Suomessa. Kasvuston sekaan oli nimittäin maastoutunut käärme ja mies poimi sieniä aivan matelijan nenän edestä.

Tällä kertaa sienestäjä oli onnekas, sillä hän huomasi käärmeen ja perääntyi rauhallisesti. Alkushokista toivuttuaan mies kaivoi kameran esille ja kuvasi näyn videolle. Netissä julkaistu video osoittaa, että käärmettä oli lähes mahdoton huomata.

Kerässä loikoileva käärme pysyi paikoillaan ja sulautui maastoon täydellisesti. Kaatuneen puunrungon vierestä pilkisti esiin sieni, joka oli houkutellut sienestäjän paikalle. Miehet totesivat, että he olivat äärimmäisen onnekkaita väistäessään vaaratilanteen vain senttien päästä. Videolla nähty tilanne on varmasti tuttu monelle marjastajalle ja sienestäjälle Suomenkin metsissä.