Uskomaton näky rannalla – tasapainottelevat kivet ylittävät ymmärryksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aurinkoinen ja lämmin sää oli houkutellut kaverukset rannalle viettämään päivää. Yksi miehistä päätti aikansa kuluksi esitellä tasapainotteluun liittyviä taitojaan ystävilleen. Mies asetti rannalla olleen kiven päälle toisen kivenmurikan.

Pitkän asettelutuokion jälkeen taidonnäyte oli valmis. Mies kuvasi teoksestaan lyhyen videon, joka on julkaistu netissä ja se on saanut paljon keskustelua ja ihmetystä aikaan. Rannalla tasapainottelevat kivet ovat luonnonlakien äärirajoilla.

Ihmiset ovat olleet skeptisiä näkemänsä suhteen ja epäilleet, että mies on käyttänyt apuvälineitä, kuten liimaa tai teippiä tai jotain muuta, mikä selittäisi näyn. Mies on vakuuttanut, että kivet tasapainottelevat rannalla ilman kepulikonsteja. Kiviasetelmassa on oltava jotain taikuutta, sillä näky saa hieraisemaan silmiä.