Koira keksi itselleen vauhdikasta tekemistä – tähän ei joka koira kykene

Viihdeuutiset · Annika Kela

Energisellä koiralla oli käynyt aika pitkäksi, joten se oli päättänyt viihdyttää itseään mielekkäällä köysileikillä. Hännänheiluttajan leikkejä varten keinutelineeseen oli kiinnitetty paksu köysi. Jotta leikki ei olisi liian helppo, oli köysi kiinnitetty sen verran korkealle, että koira joutui temppuilemaan ja ponnistelemaan saadakseen siitä otteen.

Koiran touhuja seuranneet kuvasivat huvittavan videon karvakuonon temppuilusta. Koira otti useita kertoja vauhtia ja loikkasi köyttä kohti. Lopulta se sai otteen köydestä ja jäi roikkumaan sen varaan.

Leikki ei suinkaan päättynyt siihen, vaan hännänheiluttaja alkoi keinua köydellä. Koira yritti kaikin voimin vetää köyttä maata kohti ja rimpuili siinä kuin viimeistä päivää. Koira oli keksinyt huvittavan tavan viihdyttää itseään ja hauskasta näystä pääsivät nauttimaan myös kaikki lähinaapurit.