Melkoinen synttäripila – 78-vuotias mummo pidätettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin vieraillut YouTube-pilailija Roman Atwood keksii hauskoja kepposia, joilta oma perhe ja ystävätkään eivät voi välttyä. Kerroimme aiemmin, miten Atwood muunsi talonsa isoksi pallomereksi yllättääkseen vaimonsa. Nyt mies keksi hauskan pilan 78-vuotta täyttävän isoäitinsä syntymäpäivän kunniaksi.

Miehen isoäiti on jo kauan halunnut, että Atwood vie hänet uudella hienolla ja huippunopealla autollaan ajelulle. Mies päätti toteuttaa tämän toiveen pienen yllättävän käänteen kera. Mies laittoi isoäitinsä kuskin paikalle, kun auto oli pysähdyksissä, jolloin poliisit saapuivat heti paikalle.

Poliisit käskivät isoäidin ulos autosta ja olivat pidättämässä naista, koska auto on ilmoitettu varastetuksi. Kun isoäidille luetaan hänen oikeuksiaan ja häntä ollaan laittamassa käsirautoihin, Atwood ilmestyy naisen takaa syntymäpäiväkakku käsissään. Tällaista yllätystä isoäiti ei varmastikaan osannut odottaa, vaikka Atwood onkin hyvin tunnettu piloistaan.