Myrsky vei autoilijan näkyvyyden – ja sitten edessä räjähti

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Orleansiin rantautunut myrsky runteli äskettäin kaupunkia ja liikenteessä olleita ajoneuvoja. Erään autoilijan kojelautakameraan on tallentunut hurja tilanne, kun myrskytuuli kaatoi tien vieressä olleen sähkötolpan.

Kuskin edellä ajanut auto selvisi täpärästi vaurioilta. Tolpan kaaduttua valtava räjähdys valaisi taivaan ja sen jälkeen tolppa toisensa perään alkoi syöstä kipinöitä. Edellä oleva auto kääntyi ympäri ja kuski lähti ajamaan pois tapahtumapaikalta.

Autoilijat olivat ottaneet melkoisen riskin lähtiessään ajamaan myrskyn ja rankkasateen keskelle. Videon tietojen perusteella alueelle oli annettu myös tornadovaroitus. Kauhistuttavasta läheltä piti -tilanteesta huolimatta oli onni onnettomuudessa, että kukaan ei loukkaantunut rytäkässä.