11-vuotias musiikkinero valmistui yliopistosta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori pianisti Curtis Elton on valmistunut arvostetusta Lontoon Trinity yliopistosta ollessaan vain 11-vuotias. Musiikkineroa on alettu kutsua lempinimellä Mini-Mozart, sillä lahjakas poika alkoi soittaa pianoa ollessaan kolmevuotias. Elton on nuorin Trinity yliopistosta valmistunut oppilas.

Curtis Eltonin lahjakkuus on hämmästyttänyt monia vuosien varrella. Poika osallistui vuosina 2011 ja 2014 Britain’s Got Talent -formaattiin upeilla esityksillään. Elton on kertonut, että salaisuus hänen taitoihinsa on pastan syöminen ja kahden tunnin harjoitukset päivittäin.

Daily Mail -lehden mukaan nuori pianonsoittaja on matkalla tähteyteen ja hän onkin kertonut, että hänen unelmansa olisi vielä joskus soittaa Royal Albert Hallissa, Carnegie Hallissa ja Royal Opera Housessa.

Kiistattomasta lahjakkuudesta huolimatta Curtis on pitänyt jalat maassa. Poika kehui, että hänen mieleenpainuvin keikka oli Valenciassa, Espanjassa, jossa hän soitti yli 2000 ihmisen edessä ja sen jälkeen, hän jakoi nimikirjoituksia yli tunnin. Tästä Mini-Mozartista tullaan varmasti kuulemaan vielä lisää.