Äiti löysi pullan tyttärensä uunista – hervoton reaktio tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat, joiden lapset ovat kasvaneet jo aikuisiksi, odottelevat jälkikasvun saamista. Äidit voivat painostaa tyttäriään hellästi kyselemällä ja vihjailemalla, että nyt olisi jo korkea aika tehdä lapsia, mutta päätös on kuitenkin tyttärien käsissä ja odottavan aika voi olla pitkä.

Eräs pariskunta päätti kertoa leivonnaisen avulla naisen äidille heidän odottavan lasta. Pariskunta oli laittanut pullan uuniin tulevan isoäidin löydettäväksi. Nainen ihmetteli suuresti, miksi pulla on uunissa, eikä ollut tajuta sen yhteyttä ilouutiseen.

Kun nainen lopulta ymmärsi, että hänen tyttärensä on raskaana, hän alkoi kirkua onnesta. Tulevan isoäidin rakkokin petti, koska riemu oli niin suuri. Näitä uutisia on taidettu jonkin aikaa jo odotellakin.