Autolegenda Enzo Ferrarista tehdään elokuva – Robert De Niro pääroolissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italialainen kilpa-autofanaatikko Enzo Ferrari tunnetaan parhaiten Ferrari-autotehtaan perustajana ja kilpa-autoilun mullistajana. Miehen elämästä kertovaa elokuvaa on kaavailtu pitkään ja nyt on viimein vahvistettu, että elokuva on tekeillä.

Il Massaggero -lehti uutisoi, että Enzon rooliin valittiin näyttelijälegenda Robert De Niro. 71-vuotias näyttelijä pitää päärooliaan suurena kunniana. De Niro kertoi ihailevansa suuresti Enzo Ferraria, joka mullisti kilpa-autoilun maailmassa.

Ferrarin mielenkiintoinen ja yllätyksekäs elämä oli kuin yhtä suurta seikkailua. Enzo menehtyi vuonna 1988 ollessaan 90-vuotias. Miehen elämästä kertova elokuva saa alkunsa vuoden 1945 tapahtumista ja tarinaa seurataan 80-luvulle asti. Ferrarin elämään pohjautuvasta elokuvasta povataan menestystä.