Kissa opetettiin tavoille – asioi vessanpöntöllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on myynnissä erilaisia oppaita ja apuvälineitä siihen, miten oman kissansa voi kouluttaa tekemään tarpeensa siististi vessanpönttöön. Koulutusvälineiden tehosta voidaan kiistellä, mutta ainakin yhden kissan kohdalla on tehty jotain oikein, sillä se on oppinut asioimaan vessassa.

Mies kuvasi kissaansa videolle todisteeksi siitä, että se todellakin osaa hoitaa tarpeensa vessassa siististi aivan kuten ihmiset. Video ei kerro, miten kissa on koulutettu, mutta lopputuloksesta päätellen mies on tehnyt jotain oikein. Kissa istuu tyynen rauhallisesti pöntön reunalla ja virtsaa.

Miehen ei tarvitse enää huolehtia haisevista kissanhiekkalaatikoista, kun kissa osaa hoitaa asiansa näinkin kätevästi. Mies pyytää kissaansa vielä vetämään vessan, mutta se taitaa mennä kissalla jo hieman yli ymmärryksen.