Koiranpennulla hikka – yritti päästä itse eroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit eivät pieninä pentuina välttämättä ole vielä täysin perillä kaikesta. Uusia asioita tulee joka päivä eteen ja kaikki on jännittävää ja ihmeellistä. Osa pennuista voi alkaa leikkimään häntänsä kanssa ja järsimään sitä tajutessaan tämän kivan kaverin olemassaolon. Nyt videolla nähtävä koira yllättyy eräästä kehon toiminnosta.

Matthew Kennelly on lisännyt omalle YouTube-kanavalleen suloisen videon pienestä koirastaan, joka oppi jotain uutta itsestään automatkalla. Kahdeksanviikkoinen Lancashire Heeler sai elämänsä ensimmäistä kertaa hikan, joka sai pennun täysin hämmennyksiin.

Buck-niminen pentu ihmettelee videolla, mistä sen hikka oikein tulee. Pentu suuttuu hikalle ja yrittää pelotella sitä pois itsestään muun muassa murisemalla ja haukkumalla sille. Pentu katsoo omistajaansa välillä hieman kysyvästi, mutta näyttää kuitenkin pitävän tilanteen täysin hallinnassaan.