Muistatko The Ring -elokuvan kummitustytön? Tältä hän näyttää nykyään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimisen japanilaiselokuvan amerikkalainen versio, The Ring, ilmestyi pelottelemaan ihmisiä vuonna 2002. Elokuvassa Samara-nimisen pikkutytön haamu riivaa ihmisiä kirotun videonauhan muodossa. Kuva television sisuksista ryömivästä kummituksesta on palanut monien verkkokalvoille.

If I was a boy..

Kuva, jonka Daveigh (@daveighc) julkaisi

Samara-kummitusta vuonna 2002 ilmestyneessä The Ring -elokuvassa esitti tuolloin 12-vuotias Daveigh Chase.

Näyttelijätär on nykyään jo 24-vuotias, ja vaikka Daveighia ei ole kovin isoissa rooleissa nähty, on hän esiintynyt elokuvan jälkeen esimerkiksi HBO:n Big Love -sarjassa. Daveigh Chase on Instagram-tilinsä kuvien perusteella varttunut varsin näyttäväksi kaunottareksi. Jotain pahaenteistä näyttelijättären silmissä on silti edelleen.

Early morning pondering…

Kuva, jonka Daveigh (@daveighc) julkaisi

Back to Los Angeles, annndddd its too hot in my apartment #takeyourclothesoff

Kuva, jonka Daveigh (@daveighc) julkaisi

And so pilot season begins.. BBC's bad education is coming to America :)

Kuva, jonka Daveigh (@daveighc) julkaisi