Liikaa yksityiskoneita – Las Vegasin lentokenttä jumiutui pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Las Vegasissa oteltu nyrkkeilyn huippuottelu huomattiin alueella monin tavoin myös muualla kuin nyrkkeilykehässä ja sen välittömässä läheisyydessä. Kaikkien aikojen nyrkkeilyotteluksi nimitetty tapahtuma veti nimittäin pelikaupunkiin historiallisen suuren määrän nimekkäitä vieraita.

Splash
Splash

Miljonäärien ja julkkisten invaasio ylitti lopulta kaikki odotykset ja se aiheutti vakavia ongelmia Las Vegasin yksityisellä lentokentällä. Lentokentälle saapui nimittäin niin paljon yksityiskoneita, että se jouduttiin sulkemaan uusilta koneilta, jotka joutuivat etsimään laskeutumispaikan toisaalta. Yhtä lailla sunnuntaina valtaosa vieraista oli lähdössä samaan aikaan, jolloin lentokentällä syntyi harvinaisia ruuhkia. Luksusautot joutuivat jonottamaan asiakkaidensa pääsyä lentokentän tiloihin.

Splash
Splash
Splash
Splash