Uutuus helpottaa vauvaperheen arkea – tätä keinuttajaa on odotettu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lastenhoitotuotteita ja leluja valmistava yritys Innovative Baby Products on ottanut valikoimaansa hiljattain uuden lastenhoitovälineen. Keinuttaja-kirahvi on tuoteperheen uusin lisäys ja sen uskotaan olevan myyntimenestys sen tuoman hyödyn ansiosta.

Pehmolelukirahvi nimittäin keinuttaa ja tuudittaa pienten lasten tuoleja, kehtoja ja keinuja. Pitkän ja säädettävän kaulan ansiosta kirahvi kurkistaa lapsen istuimen reunan yli ja heiluttaa sitä kaulansa avulla. Suloinen innovaatio helpottaa varmasti perheen arkea, sillä monikäyttöinen kirahvi sopii moneen eri paikkaan.

Keinuttaja-kirahvin ansiosta vanhemmat saavat hetkeksi vapaat kädet puuhastella omia arki askareitaan, sillä välin kun kirahvi hoitaa tuudittamisen. Tuotteen ainoa huonopuoli on se, että joidenkin lasten mielestä tuolin yli kurkisteleva kirahvi saattaa olla niin kiinnostavan näköinen, ettei pienokainen malta nukahtaa.