Hupsista! Valtuutettu unohti mikrofonin päälle ja meni vessaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vessassa asiointia ja omien tarpeiden hoitamista pidetään yksityisenä asiana, jolloin monet haluavat rauhaa ja mieluiten hyvin äänieristetyn saniteettitilan. Eräs kaupunginvaltuutettu antoi kuitenkin vahingossa koko salin kuulla, kun hän oli vessassa.

YouTubessa on julkaistu hauska video eräästä Teksasissa käydystä kaupunginvaltuuston kokouksesta. Miespuolinen valtuutettu antoi puheenvuoron Rachel Jonrowelle ja lähti itse käymään vessassa. Hän ei ollut huomannut kuitenkaan laittaa mikrofoniaan pois päältä, minkä vuoksi kaikki pääsivät kuulemaan vessareissun äänet.

Jonrowella oli naurussa pitelemistä, kun hän alkoi kuulemaan vessaäänien kaikuvan salin vahvistimista. Onneksi mies kävi vessassa vain virtsalla. Moni videon kommentoija kiinnitti huomiota kuitenkin siihen, että mies ei pessyt ollenkaan käsiään, minkä myös kaikki salissa olevat henkilöt saivat tietää jos kiinnittivät huomiota kuulemiinsa ääniin.