19-vuotias mallikaunotar tyrmäävä näky MET-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin klaanin nuori tähti Kendall Jenner on tänä vuonna viihtynyt viihdemaailman otsikoissa. Justin Bieberiin romanttisessa mielessä yhdistetty julkkiskaunotar on tehnyt merkittävää uraa mallimaailmassa nousemalla lähes supermallisarjaan.

Splash
Splash

Äskettäin Kendall Jenner poseerasi GQ-lehden kannessa valkoisissa bikineissä. Eilen kaunotar osallistui perinteiseen MET-gaalaan yhdessä muiden julkkistähtien kanssa. Kendallin vartaloa nuoleva asu oli melko rohkea, sillä se paljasti esimerkiksi hänen kylkensä.

Nuoresta iästään huolimatta Kendall Jenner on ehditty näkemään jo useammissa rohkeissakin otoksissa. Taannnoin 19-vuotias tähti nousi otsikoihin, kun hänet kuvattiin saapumassa pääsiäismessuun paljastavassa topissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash