Pesuainetta kämppiksen ruokaan – 20 vuoden vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Carolinan yliopistossa opiskelevien naisten välit olivat päässeet pahasti tulehtumaan. Huonetovereina asuvat naiset eivät tulleet toimeen ja eripuraa syntyi pienistäkin aiheista. Toinen neitokaisista päätti alkaa piinata kämppäkaveriaan erinäisin keinoin.

22-vuotias Hayley King alkoi terrorisoida kämppäkaverinsa elämää ja tilanne kärjistyi siihen, että King alkoi tuhota huonetoverinsa omaisuutta ja saastuttaa opiskelukaverinsa ruokia. Huonetoveri huomasi, että hänen ruokiinsa oli koskettu ja hän epäili Kingin tehneen jotain. Kämppäkaveri asensi piilokameran keittiöön, jotta hän saisi Hayleyn kiinni rysän päältä.

Video tallenne johti lopulta Kingin pidättämiseen. Video nimittäin paljasti, että King oli suihkinut kämppiksensä ruokaan pesuainetta, joka olisi voinut aiheuttaa huonetoverille myrkytyksen. Sen lisäksi Hayley syyllistyi ruokaan sylkemiseen. King on myöntänyt tekonsa ja hänet on vapautettu takuita vastaan. Metro-lehden mukaan King voi saada rikoksistaan jopa 20 vuoden vankeusrangaistuksen.