Spice Girlsit yhteiskuvassa – tältä he näyttävät nykyisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls oli yksi 1990-luvun suosituimmista, ellei suosituin, tyttöbändi. Yhtye palasi keikkalavalle esiintymään Lontoon olympialaisten päätöskonsertissa vuonna 2012. Täyisimittainen comeback on jäänyt toteutumatta sitkeistä huhuista huolimatta.

I'm the new Spice Girl! #LatinaSpice @victoriabeckham @emmabunton @MelanieCmusic @gerihalliwell

Kuva, jonka Eva Longoria (@evalongoria) julkaisi

Spice Girlsin jäsenet ikuistettiin yhtä lukuunottamatta yhteiskuvaan taannoisilla David Beckhamin syntymäpäivillä. Uupumaan kuvasta jäi Mel B, jonka paikalla poseerasi amerikkalainen näyttelijä Eva Longoria. Posh Spicenä tunnetun Victoria Beckhamin aviomies juhlisti Marrakechissa järjestyissä bileissä 40-vuotissyntymäpäiviään.

Spice Girls in Marrakech! #DB40 x vb @Melaniecmusic @evalongoria @therealgerihalliwell

Kuva, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) julkaisi