Vanhemmat yllättivät suvun ja ystävät – tuplaonni kohtasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun läheinen ystävä tai perheenjäsen odottaa vauvaa, muut ovat odotuksessa myös mukana eivätkä malttaisi odottaa, että pääsevät näkemään ja tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Eräs pariskunta piti ystäviltään salassa vauvan sukupuolen, mutta lisäksi heillä oli toinenkin yllätys.

Korey Rademacher on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän yllättää vaimonsa kanssa koko suvun ja ystävät. Kaikkien pitää arvata ensin vastasyntyneen sukupuoli ennen kuin he pääsevät tapaamaan vauvaa. Pariskunta ei ole kertonut kenellekään odottaneensa kaksosia.

Kun ihmiset pääsevät näkemään, että verhon takana onkin äiti, jolla on sylissään kaksostytöt, kaikki yllättyvät. Pariskunta on onnistunut salaamaan asian muilta täysin ja jokainen kaksoset ensikertaa näkevä on täysin haltioissaan siitä, että tyttöjä onkin kaksi.