YouTube-pilailija kaivoi verta nenästään – kutitteli kadulla partoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusien tutkimusten mukaan miesten parrat ovat uskomattomia bakteeripesiä ja pitävät sisällään jopa samoja bakteereja, mitä ulosteissa on. Partojen avulla myös monien kausiluontoisten tautien on kerrottu leviävän, mutta nämä faktat eivät pelottaneet YouTube-pilailijaa.

Jack Jones TV on julkaissut YouTube-kanavallaan uusimman pilansa, jossa miesten parrat ovat pääosassa. Mies on kuvannut puhelimellaan videolle, kun hän on pysäyttänyt satunnaisia parrakkaita ohikulkijoita vain kutitellakseen heidän partojaan.

Miehet menivät hämilleen lähestyvästä miehestä. Yllättävän moni otti tuntemattoman ihmisen koskettamisen ja parran kutittelun huumorilla, mutta osa pahoitti mielensä ja muuttui melko aggressiiviseksikin. Onneksi pilailija ei näyttänyt aiheuttavan heille vahinkoa, ellei muutamaa flunssabakteerin vaihtamista parrasta partaan lasketa.