Justin Bieberillä Victorian enkeli kainalossa – suhde supermalliin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen Victoria’s Secret -malli Shanina Shaik on viime aikoina viihtynyt poptähti Justin Bieberin seurassa. Monet ovat spekuloineet, että parin välillä on meneillään jotain muutakin kuin kaveruutta.

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

Justin Bieber on vuosia aiemmin yhdistetty romanttisessa mielessä australialaiskaunottareen. Daily Mail -lehden mukaan pariskunnalla oli lyhyt suhde ennen kuin Shaik alkoi seurustella Tyson Beckfordin kanssa ja Bieber palasi yhteen Selena Gomezin kanssa.

Sinkkuelämää viettävät tähtöset ovat alkaneet viihtyä jälleen toistensa seurassa. Shanina ja Justin nähtiin hempeissä tunnelmissa Las Vegasissa järjestetyissä allasbileissä. Sen jälkeen tähtöset bongattiin yhdessä myös yöelämässä. Bieber julkaisi Instagramissa kuvan kauniista seuralaisestaan ja spekulaatiot romanssista yltyivät. Poptähti on ilmiselvästi mieltynyt erityisesti tummatukkaisiin huippumalleihin, sillä vain viikkoja sitten mies yhdistettiin malli Kendall Jenneriin.