Järjetön tempaus: Mies antoi krokotiilin purra kiveksiään!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen mies oli ajautunut kivuliaaseen ja tukalaan tilanteeseen, sillä krokotiili oli lukinnut kitansa miehen kiveksiin. Yllytyshullu darwinilainen oli ilmeisesti tehnyt tempauksensa muiden yllyttämänä, tai sitten hän oli hävinnyt jonkinlaisen vedon kivuliain seurauksin.

NT News -uutissivuston mukaan tempauksesta on räpsäisty kuva todisteeksi. Kuvassa pieni krokotiili puree miehen kiveksiä. Matelijoille on ominaista se, että ne lukitsevat suunsa saatuaan otteen saaliista. Vahva purenta toimii myös hyvänä puolustautumiskeinona.

Metro-lehden mukaan krokotiiliexpertti Grahame Webb uskoo kuvan olevan aito. Mies omistaa matelijoiden eläinpuiston ja hän kasvattaa krokotiilejä työkseen ja hänen mielestään matelijan niskan asento osoittaa sen, että se on vasten tahtoaan epämiellyttävässä tilanteessa.

Ihmiset ympäri maailmaa ovat kauhistelleet kuvaa ja jokaisella tuntuu olevan kuvasta samanlainen mielipide. Ihmiset ovat yksimielisiä siitä, että tässä tempauksessa ei ole mitään järkeä.