Näin mainoskuva muokataan – 6 tunnin työ 90 sekunnin videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Photoshopin käyttäminen mainoskuvien viimeistelyssä ei ole mikään salaisuus. Tunnettujen julkisuuden henkilöidenkin kasvonpiirteitä muokataan ja korostetaan, ja jopa heidän vartaloidensa muotoa muunnetaan joko hoikemmaksi tai kurvikkaammaksi.

Nyt RARE Digital Art on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa näkyy mainoskuvan viimeistely. Videolla Elizabeth Moss viimeistelee kasvokuvaa Photoshopin avulla. 90 sekunnin videolla näkyy Mossin tekemä kuuden tunnin työ vaihe vaiheelta.

Mallin iho, hiukset ja kasvojen muoto kokevat todellisen muodonmuutoksen. Näpyt ja näkyvillä olevat ihohuokoset saavat kyytiä ja jopa sormien muotoa kavennetaan. Lopputulos on melko dramaattisesti erilainen kuin alkuperäinen kuva, vaikka voimakkaista kasvonpiirteistä naisen pystyykin vielä juuri ja juuri tunnistamaan.