Nainen suuteli maratonin päätteeksi tuntematonta – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Barbara Tatge osallistui Boston Marathoniin ja tyttärensä yllyttämänä otti vastaan haasteen suudella parhaimman näköistä maaliviivan ylittänyttä miestä. Tatge sai pusunsa, mutta ei pystynytkään spontaanin tilanteen jälkeen unohtamaan miestä. Tuntemattoman juoksijamiehen metsästys alkoi median ja uutisten voimin.

Tatge ei saanut tilanteelle aivan tahtomaansa loppua, sillä hän sai miehen sijaan vastauksen lehdille kommentoineelta vaimolta, joka oli nähnyt Tatgen ja aviomiehensä pusukuvan. Vaimo haluaa hänen ja miehensä henkilöllisyyden pysyvän yhä salassa, mutta lähetti Tatgelle hyväntahtoisen viestin.

CBS News -lehden mukaan vaimo kertoi, että ei ole vihainen vaan seurannut lähinnä huvittuneena lähipiirin kiusoittelua tapahtuman vuoksi miehensä kustannuksella. Vaimo kertoi ihailevansa naisen asennetta ja rohkeutta, ja toivoi hänelle vielä monta hyvää juoksukisaa jatkossa. Tatge puolestaan pahoitteli vaimolle tapahtunutta ja sitä, jos hän on aiheuttanut julkisella miehen metsästyksellä perheelle häpeää.