Tara Reid bikineissä lomakuvissaan – fanit kannustivat tacojen syömisessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Tara Reid on jälleen innostunut julkaisemaan kuumia bikinikuvia Instagramissa. Meksikossa lomaileva tähtönen esitteli hoikkaa vartaloaan kuvissa, joissa hän temmelsi vedessä ja otti aurinkoa rannalla.

Yksi lomakuva kuitenkin erottui joukosta nimittäin Reid julkaisi kuvan, jossa hän mussuttaa tacoa. Daily Mail -lehden mukaan kaunottaren fanit ovatkin kannustaneet häntä syömään niitä urakalla, sillä monen mielestä näyttelijätär on huolestuttavan hoikassa kunnossa.

Reid on tottunut vartaloonsa kohdistuvaan kritiikkiin. Kaunotar on useita kertoja painottanut, että hän on luonnostaan hoikka, eikä hän liho, vaikka hän syökin ajoittain roskaruokaa. Vedessä temmeltäminen oli ilmeisesti saanut ruokahalun kasvamaan ja tacot maistuivat Meksikon auringon alla. Kuvalla Tara halusi osoittaa kriitikoille, että hänen ruokavalioonsa kuuluu myös rasvaiset pikaruoat.

OMG!!! Best tacos my friends and I ever had!!! # tacotime

Kuva, jonka Tara Reid (@tarareid) julkaisi

There's nothing like playing in the waves in Cabo!

Kuva, jonka Tara Reid (@tarareid) julkaisi

Cabo woohoo

Kuva, jonka Tara Reid (@tarareid) julkaisi