Tässä vasta alapesu – mies testasi korealaista WC-pönttöä

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Länsimaalainen mies oli törmännyt Etelä-Korean matkallaan mielenkiintoiseen innovaatioon. Hotellihuoneessa miestä nimittäin odotti kiehtova yllätys, sillä tavallisen vessanpöntön sijaan huoneessa oli varsinainen monitoimipönttö.

Mies tarkkaili huvittuneena vessanpöntön alapesuvaihtoehtoja ja dokumentoi tilanteen videolle. Turisti luetteli kameralle eri vaihtoehdot, jotka olivat takapuolen huuhtelu, feminiininen huuhtelu, peräruiske ja kuivaus.

Turisti päätti ennakkoluulottomasti testata takapuolen huuhtelua ja asettui pöntölle istumaan. Videolle on taltioitunut miehen ratkiriemukas reaktio, sillä mies alkoi kiljua ja kikattaa suihkun käynnistyttyä.

Videosta päätellen huuhtelu oli kokemisen arvoinen ja mies taisi olla positiivisesti yllättynyt saamastaan huuhtelusta. Aasialaisille video on varmasti ollut riemastuttava, sillä heille arkipäivänen asia oli länsimaalaiselle uusi ja kiehtova kokemus.