Lääkäreiden upea teko sokealle äidille – tuo vedet silmiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tunnettu vaippabrändi Huggies on toteuttanut koskettavan kampanjan, jonka avulla lasta odottava sokea äiti sai mahdollisuuden nähdä vauvansa ennen syntymää. Tatiana Guerra oli mennyt ultraäänikuvaan lääkärin vastaanotolle, mutta monista muista vanhemmista poiketen hän ei voinut nähdä lapsensa ultraäänikuvaa.

Daily Mail -lehden mukaan kampanjan avustuksella Guerran vauvan ultraäänikuvasta tulostettiin tarkka 3D-versio, jonka avulla tuleva äiti voisi tunnustella vauvansa kasvoja. Kampanjaa varten kuvattu video on koskettavaa katsottavaa, sillä Tatiana oli varautunut siihen, että hän voi vain kuulla lapsensa ultraäänen avulla.

Sitten lääkäri ojensi hänen käteensä kääreen, jossa oli 3D-tulostimella työstetty laatta. Guerra oli hämillään saamastaan lahjasta ja kun lääkäri kertoi, että siinä oli kuva hänen pojastaan, liikuttui nainen kyyneliin. Hän kosketteli vauvan kasvoja ja käsiä, eikä hän kyennyt hillitsemään liikuttuneisuuttaan. 3D-tulostuksen ansiosta Tatiana sai kokea yhden elämänsä ikimuistoisimmista hetkistä muiden vanhempien tavoin.