Teinivaimo Courtney Stodden: ”Seksivideoni on varastettu!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Doug Hutchisonin teinivaimona julkisuudessa parhaiten tunnettu Courtney Stodden on jälleen otsikoissa. Aikuisviihdejätti Vivid Entertainment suunnittelee tähden tekemän seksivideon julkaisemista. Courtney Stoddenin itsensä mukaan video on varastettu häneltä.

Fishwrapper-sivusto uutisoi tähden lähestyneen Vivid Entertainmentin johtajaa, Steve Hirschiä, lakimiehen voimin. Courtney Stoddenin kerrotaan vaativan, ettei aikuisviihdejätti julkaisisi videota. Kohujulkkis esiintyy videolla tiettävästi yksin.

Erikoisen tapauksesta tekee se, että vain vähän aikaa sitten Courtney Stoddenin uutisoitiin itse kaupitelleen seksivideotaan julkaisijoille. Yksi videosta kiinnostuneista tahoista oli TMZ-sivuston mukaan nimenomaan Vivid Entertainmentin Steve Hirsch. Yhtiö on aikaisemmin vastannut muun muassa Farrah Abrahamin, Kim Kardashianin ja Paris Hiltonin vastaavien videoiden julkaisusta.

Joko Courtney Stodden on siis tullut toisiin ajatuksiin videon julkaisemisesta, tai tuore kohu on pelkkä mainostemppu hypen luomiseksi seksivideon ympärille. On melko todennäköistä, että video tullaan julkaisemaan ennemmin tai myöhemmin – ja joku tulee ansaitsemana sillä suuren summan rahaa.