Susi nautti saamistaan rapsutuksista – pieni ilo ankeassa häkissä

Ohhoh! · Annika Kela

Itäeurooppalainen pariskunta oli taannoin vierailemassa Belgradin eläintarhassa. Siellä heidän huomionsa varasti susi, joka seisoskeli vangittuna häkissään. Moni ei uskaltaisi työntää sormiaan suden aitaukseen, mutta turistit uskalsivat.

Aitaan nojaillut susi selvästi nautti siitä, että joku rapsutti sitä. Hetken silittelytuokion jälkeen pariskunta siirtyi pusikon vierestä paremmalle paikalle, josta he ylettyisivät suteen helpommin. Parin kuvaamalla videolla mies puhui sudelle lempeästi ja kehui sitä.

Erittäin ankean näköisissä olosuhteissa vankeudessa elävä susi nautti saamastaan huomiosta ja otti saamansa rapsutukset mielellään vastaan. Häkkiin suljettu villieläin kaipasi läheisyyttä ja rohkea pariskunta tarjosi sille, mitä se halusi. Luonnossa tilanne olisi todennäköisesti ollut aivan toinen.