Kelly Brook koettelee Instagramin rajoja – rohkeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kelly Brook tunnetaan parhaiten mallina, mutta hän on työskennellyt myös mallina. Parhaillaan brittimalli on mukana tähdittämässä amerikkalaista One Big Happy -komediasarjaa, jota esitetään NBC-kanavalla.

Kuva, jonka Kelly Brook (@iamkb) julkaisi

Nyt Kelly Brook koettelee jälleen Instagramin rajoja rohkeiden kuvien merkeissä. Tuoreessa otoksessa vähäpukeinen malli makaa nurmikolla, avaten toisella kädellä farkkushortsejaan vihjailevasti. Toisessa uudessa kuvassaan Kelly makoilee aurinkotuolilla ilmeisesti täysin alasti.

Parhaiten julkisuudessa näyttävistä muodoistaan tunnettu Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Aikaisemmin malli on seurustellut muun muassa näyttelijä Jason Stathamin ja rugbytähti Thom Evansin kanssa.

Kuva, jonka Kelly Brook (@iamkb) julkaisi