Taapero hullaantui sadettajasta – huvittava leikki videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen kotipihalla olevat sadettajat olivat alkaneet kastella nurmikkoa. Pieni poika huomasi maasta purkautuvat vesisuihkut ja säntäsi niiden alle. Vanhemmat seurasivat huvittuneina poikansa toimia ja kuvasivat pienokaisen leikeistä kotivideon.

Pienen pojan mielikuvitus oli selvästi alkanut laukata. Hän kehitti sadettajiin liittyvän leikin käyttäen pientä muoviastiaa. Taapero kantoi astian sadettajan päälle. Vesisuihkun voimasta astia lensi ympäri nurmikkoa ja se oli pojan mielestä ratkiriemukasta.

Kekseliäs pikkupoika oli löytänyt keinon viihdyttää itseään vedessä telmimisen muodossa. Taapero naureskeli iloisesti lennättäessään muoviastiaa sadettajien avulla pitkin pihaa. Pikkumies oli löytänyt arkisesta ja yksinkertaisesta asiasta suuren ilon aiheen.