Koirien tasapainotemppu vetää hiljaiseksi – ällistyttävä näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miehen kuvaamasta kotivideosta, jossa hän temppuilee kahden koiransa kanssa. Mies teki videolla bordercollierotuisten koiriensa kanssa pyramidin ja sai kaikkien suut auki ihmetyksestä.

Nyt mies valloittaa koiriensa kanssa uudella YouTube-videollaan, jossa he esittelevät uutta opettelemaansa temppua. Videolla koirat hyppäävät vuorotellen miehen lenkkarien pohjien päälle istumaan, kun mies on selinmakuulla. Koirilla on uskomaton tasapaino eikä monikaan koira edes uskaltaisi yrittää temppua.

Koirat Ace ja Holly taitavat todella luottaa omistajaansa, kun ne uskaltavat hypätä miehen heiluvien jalkojen päälle ja käydä istumaan pienelle pinta-alalle. Tämän tempun opettelemiseen on voinut mennä tovi. Olisi hauska nähdä, kuinka monta kertaa koirat ovat tipahtaneet jalanpäältä miehen vatsalle temppua harjoitellessa.