Robert Pattinsonin kihlatun rohkea pukuvalinta – penis halkiossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa järjestettiin äskettäin Met Gala -hyväntekeväisyysgaala, joka tänä vuonna juhli CHINA: Through the Looking Glass -näyttelyn avajaisia. Gaala pidettiin Metropolitan Museum of Art -taidemuseossa ja osa vieraistakin oli pukeutunut melko taiteellisesti.

Splash
Splash

Juhla oli täynnä mitä loisteliaampia pukuja, mutta todellinen katseenkääntäjä oli näyttelijä Robert Pattinsonin kihlatun puku. FKA Twigs -taiteilijanimellä tunnettu Tahliah Barnett kiinnitti monen huomion puvullaan niin hyvässä kuin pahassa.

Kaunottaren värikkäässä puvussa oli alastomia ihmisiä, jotka syleilivät toisiaan. Erikoinen yksityiskohta puvusta löytyy suoraan korkeasta halkiosta, johon kaunottaren paljas reisi ohjaa katsomaan. Halkiota reunustaa miehen jalat ja kankaiden yhdistymiskohdassa on miehen penis.

Splash
Splash
Splash
Splash