Snoop Doggin koira liittyi Instagramiin – tuhansia seuraajia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Snoop Dogg on aktiivinen Instagram-kuvapalvelun käyttäjä ja miehen julkaisemissa kuvissa on esiintynyt myös hänen rakas lemmikkinsä Juelz. Koira on saanut niin paljon huomiota osakseen, että räppäri päätti tehdä koiralle omat Instagram-sivut.

Kun koiranomistaja on räppärilegenda Snoop Dogg voi siitäkin jo päätellä minkälaista elämää hännänheiluttaja viettää. Juelzin arjesta ei ylellisyyttä puutu ja koira elää parempaa elämää kuin moni ihminen. Kuvissa ranskanbulldoggi poseeraa räppäreiden, rahan, naisten, alkoholin ja marijuanan ympäröimänä.

Todennäköisesti räppäreiden elämäntyyliin kuuluvat ylellisyydet eivät hetkauta koiraa, vaan sen onnellisuuden takana on rakastava ja huolehtiva perhe. Suloisen Juelzin seikkailuja on huvittava seurata kuvien muodossa ja koiralla onkin jo tuhansia seuraajia, vaikka tili on avattu vasta toukokuussa. Jokin kertoo, että tämä koira on matkalla Instagram-julkkikseksi.

It's tha first of the month

Kuva, jonka Juelz (@juelzbroadus) julkaisi

Ladies ladies there's enough of me to go around

Kuva, jonka Juelz (@juelzbroadus) julkaisi