Todella vaarallinen liukumäki – pitäisi olla lapsilta kielletty!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa vanhemmista voi olla hieman liiankin ylisuojelevaisia lapsiaan kohtaan ja tarkkoja siitä, missä pienet voivat leikkiä ja kiipeillä. Lapset rakastavat liukumäki ja keinuja, ja toivoisivat monesti kovempia vauhteja kuin mitä heille uskalletaan antaa.

Videolla näkyvä liukumäki on kuitenkin jo liikaa. Liukumäki on aivan liian jyrkkä ja kerää niin kovat vauhdit, että kyytiläinen heittelehtii pitkin reunoja iskeytyen lopulta maahan. Videolla hurjasta liukumäestä laskee alas pieni lapsi, jolla on onneksi hyvin topatut vaatteet yllään vaimentamassa laskua.

Vanhemmat nauravat kuvatessaan videota ja yllättyvät varmasti itsekin siitä, miten kovat vauhdit liukumäki antaa. Toivottavasti pikkuiselle ei käynyt tässä huonosti vaikka videomateriaali näyttääkin melko hurjalta.