Adele muuntautui George Michaeliksi – kuin kaksi marjaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutamassa vuodessa maailman tunnetuimpien naistulkitsijoiden listalle noussut Adele on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa parrasvaloista. Hän sai vuoden 2012 lokakuussa esikoispoikansa Angelon avopuolisonsa Simon Koneckin kanssa. On epäselvää, koska tähti julkaisee uutta musiikkia.

Äskettäin 27 vuotta täyttänyt Adele vietti synttäreitään yllättävissä merkeissä. Laulaja oli pukeutunut idolikseen, poptähti George Michaeliksi. Adele jakoi Twitter-tilillään kuvan, jonka perusteella hän omaksui Georgen 1980-luvun tyylin erittäin onnistuneesti.

Adele ja George Michael tapasivat toisensa vuoden 2012 Brit Awards -gaalassa, jonka jälkeen he ovat suunnittelivat dueton tekemistä. Nykyään Länsi-Lontoossa perheineen asuva Adele on voittanut urallaan lukuisia viihdealan palkintoja. Erityisen paljon kiitosta keräsi tähden vuonna 2011 julkaistu 21-levy.