Blockfesteillä Hans Välimäen herkkuja – mobiilisovellus julkaistu

Festarit Ruoka · Stara.fi

Televisiosta tuttu huippukokki Hans Välimäki kohosi kansainvälisesti arvostettuun asemaan, kun hänen Chez Dominique -ravintolansa sai kahden Michelin-tähden tunnustuksen. Mikään muu suomalaisravintola ei ole pystynyt vastaavaan saavutukseen. Välimäki vastaa Blockfestin exclusive-alueen tarjoiluista.

– Suomesta ei löydy parempaa keittiömestaria kuin Hans. Yhteistyömme sujui viime vuonna saumattomasti, joten halusimme ehdottomasti luoda jatkuvuutta Blockfestin kunnianhimoiseen ruokatarjontaan ja kehittää exclusive-aluettamme eteenpäin nimenomaan hänen kanssaan, tapahtuman vastaava tuottaja Kalle Kallonen toteaa.

– Blockfest oli viime kesän raikkain kokemus. Oli poikkeuksellista päästä toteuttamaan omaa nimikkoannosta esimerkiksi Snoop Doggin kaltaiselle legendalle. Niin minun kuin tapahtumankin juuret ovat vahvasti Tampereella, joten yhteistyön jatkaminen tuntui mitä luontevimmalta valinnalta, Hans Välimäki kommentoi.

Tulevan kesän Blockfestin mobiilisovellus on nyt julkaistu Applen sovelluskauppaan.